Palveleva tukkuliike Helsingistä

Monipuolisesti italialaisia makuja ja keittiölaitteita ammattilaiskäyttöön

Tukkuliike Transaktor Europa toimii italialaisten elintarvikkeiden ja alkoholijuomien maahantuojana ja tukkukauppana. Meiltä saat myös erilaiset ammattitason kestävät keittiölaitteet ja kahvikoneet. Sijaitsemme Helsingissä, mutta saat tukkuliikkeemme palvelut ja toimitukset koko Suomeen.

Meiltä myös ammattitason keittiölaitteet ja kahvikoneet

Olemme ammattilaiskäyttöön tarkoitettujen Wega-kahvikoneiden, -myllyjen ja -tarvikkeiden sekä Tre Spade -keittiölaitteiden jälleenmyyjä. Wega-kahvikoneet ja Tre Spade -keittiölaitteet ovat kestäviä ammattitason välineitä, joilla valmistat maistuvat isommallekin joukolle.

Miten asioit kanssamme?

Meiltä tilaat italialaiset elintarvikkeet ja alkoholituotteet sekä keittiölaitteet näppärästi laittamalla viestiä tai soittamalla. Ota yhteyttä, kysy lisätietoa tai tilaa suoraan!

Uniikki Showroom-myymälä La Tartufata

Myös Showroom-myymälä La Tartufata palvelee Helsingin Ullanlinnassa. Tutustu italialaisiin makuihin osoitteessa Tehtaankatu 21, Helsinki. Ihastu esimerkiksi tryffeleihin, kahviin, pähkinöihin, oliiviöljyyn, balsamietikkaan ja muihin laadukkaisiin tuotteisiimme. Voit myös varata ajan tuotteiden maisteluun. 

Transaktor Europa

Showroom-myymälä La Tartufata
Tehtaankatu 21, 00150 HELSINKI


Puh. 040 874 8850
info@transaktoreuropa.com
sales@transaktoreuropa.com

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää tuotteista, jälleenmyyjistä tai Showroom-myymälä La Tartufatasta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste