Pasta, riisi ja jauhot

Pasta

Tuorepastaa vai kuivapastaa? Entäpä mitä muotoa? Tuorepasta ja kuiva munapastamme tulee Pohjois-Italiasta, Piemontesta. Pasta valmistetaan perinteisesti käsityönä, jolloin siihen saadaan erinomaiset keitto-ominaisuudet, koostumus ja maku.

Kuivapasta on kotoisin Gragnanon kaupungista läheltä Napolia, jossa pastanvalmistuksella on yli 500 -vuotiset perinteet. Gragnanon pasta tunnetaan kaikkialla maailmassa ja sillä on suojattu maantieteellinen merkintä -nimitys (IGP). Valikoimasta löytyy myös luomuvaihtoehto.

Kuivapastavalikoimaamme kuuluvat myös luontaisesti gluteenittomat riisi- ja maissipastat.

Riisi

Riisiä viljellään erityisesti Piemonten, Lombardian ja Veneton alueella ja tästä johtuen sitä pidetäänkin yhtenä peruselintarvikkeista erityisesti Pohjois-Italiassa.

Perinteisten risottolajikkeiden (carnaroli, arborio ja vialone nano) ohella valikoimamme kattaa erityisesti lisukeriisiksi ja salaatteihin soveltuvan mustan ja punaisen täysjyväriisin.

Riisi on luontaisesti gluteiinitonta.

Jauho

Jauhoista löytyy vaihtoehto niin tuorepastan tekoon kuin pitsaan, leipään ja makeaan leivontaan.

Jauhot toimitetaan meille suoraan Piemonten alueella sijaitsevalta myllyltä, jossa suuri osa niistä jauhetaan edelleen perinteisellä kivimyllyllä.  Jauhot ovat luonnonmukaisesti tuotettuja ja mylly pyörii aurinkoenergialla!

Transaktor Europa

Showroom-myymälä La Tartufata
Tehtaankatu 21, 00150 HELSINKI


Puh. 040 874 8850
info@transaktoreuropa.com
sales@transaktoreuropa.com

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää tuotteista, jälleenmyyjistä tai Showroom-myymälä La Tartufatasta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste